+31 (0) 488 44 28 76

zorgwoning in tuin

Wil je als mantelzorger dichter bij degene wonen voor wie je zorgt? Dan kun je ervoor kiezen om een zorgwoning in tuin te plaatsen. Daar is geen vergunning voor nodig. Green Hide Away biedt een compleet concept om uw eigen zorgwoning vorm te geven. Naast de dealerschappen met gerenommeerde producenten van zorgwoningen, kunnen we ook de inpassing in een bestaande omgeving verzorgen. Denk hierbij aan het digitaal in 3D vormgeven van een nieuw tuinplan inclusief de zorgwoning, het aanleggen van infrastructuur en de volledige omgevingsaanleg. Green Hide Away is uw ontzorgende partner in het hele traject.

Zorgwoning in tuin

Green Hide Away is de perfecte oplossing om een zorgwoning in tuin te hebben. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van houten zorgwoning tot een compleet ingerichte Ark-shelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennis van zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw zorgwoning vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?