+31 (0) 488 44 28 76

Poolhouse in uw eigen natuurlijke omgeving

Onze moderne poolhouses combineren de puurheid van hout met een tijdloos en strak design. Elk project is uniek en volledig op maat. Bovendien zorgen we ervoor dat uw exclusief houten bijgebouw naadloos tot een stijlvol geheel versmelt met uw minimalistische tuinarchitectuur. Green Hide Away neemt het volledige traject uit handen. Dit begint bij het visualiseren van uw nieuwe poolhouse in 3D. In samenwerking met onze partners kunnen we niet alleen de plaatsing van het poolhouse verzorgen, maar staan we ook in voor omgevingsaanleg, zwemvijver- en zwembadbouw en onderhoud van het complete project. Vraag naar de mogelijkheden en laat u verrassen.

poolhouse

Green Hide Away is de perfecte oplossing om een poolhouse  in eigen tuin te hebben. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van houten tuinkantoor tot een compleet ingerichte Ark-shelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennis van zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw poolhouse vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?