+31 (0) 488 44 28 76

Mantelzorgwoning in uw eigen natuurlijke omgeving

een mantelzorgwoning bij u in de directe omgeving? Dan kan een mantelzorgwoning van Green Hide Away voor u de oplossing zijn. Hiermee kunt u gemakkelijk extra ruimte creëren zonder een dure verbouwing te hoeven doen. Green Hide Away beschouwt de natuur als basis voor leven en wonen. Onze doelstelling is om in eenheid met de natuur een woning te creëren waarin de natuur het schetsdoek is en waar de mens te gast en thuis is. Eén samensmeltend geheel. In de hectische wereld van vandaag waarin stedelijke gebieden zich uitstrekken en de natuur zich terugtrekt, voelden wij de roeping om een ‘green hide away’ te scheppen voor hen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Een mantelzorgwoning in uw directe omgeving past daar perfect bij.

Mantelzorgwoning

Green Hide Away is de perfecte oplossing om een mantelzorgwoning in eigen tuin te hebben. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van houten woning tot een compleet ingerichte Ark-shelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennis van zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Creaties & Variaties

Door onze veelzijdige kennis, kunde en ervaring met betrekking tot gebiedsinrichting, natuurbehoud, groenaanleg, natuurlijk zwemwater en spelen met materialen waarin de natuur voorziet is Green Hide Away de perfecte partner van concept tot uitvoering. Bovendien staat onze bedrijfsfilosofie in het teken van duurzaamheid en respect voor ons leefmilieu. Met aandacht voor biodiversiteit, karakteristieke elementen van het gebied en ontwikkelen van flora en fauna creëren wij samen met onze opdrachtgevers een duurzame natuuromgeving. Volledig in balans met de Ark-shelters, mantelzorgwoningen en andersoortige accommodaties. Ook bij deze keuze adviseren en assisteren wij graag als het gaat om ecologische materiaalkeuzes, milieuvriendelijke oplossingen aangaande elektriciteit en andere bijkomende zaken.

 

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?