+31 (0) 488 44 28 76

Groene kampeerterreinen met Green Hide Away

Een groen kampeerterrein dient het doel zoveel mogelijk rekening houden met de natuur en het milieu. Deze bijzondere plekjes worden zo duurzaam mogelijk beheerd. Voor iedereen die bewust op vakantie wil. Green Hide Away is een groot voorstander en promotor van groene kampeerterreinen. We zetten ons in voor duurzame accommodaties in een groene omgeving. Een plaats waarin de mens écht kan ontspannen en waarbij met respect voor de natuur gerecreëerd kan worden. We gaan voor energie neutrale oplossingen, behoud van flora en fauna en duurzaam groenbeheer. Meer weten over het vergroenen van uw kampeerterrein? Neem contact op!

Beleef & Ervaar een groen kampeerterrein

Geniet van de rustgevende natuur samen met geliefden, familie en vrienden. Kinderen die in een kabbelend stroompje hun kikkervisjes vangen, volwassenen die bij een knisperende barbecue ontspannen de maaltijd bereiden, tot rust komen en ontspannen in de comfortabele accommodatie en inspirerende buitenruimte van Green Hide Away. Kortom: terug naar de natuurlijke basis waar rust en natuur een ontsnapping bieden aan de drukte van alledag. De leefomgeving van een Green Hide Away bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen die eer doen aan de natuur eromheen. Binnen en buiten zijn daarom volledig in balans.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw groen kampeerterrein vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?