+31 (0) 488 44 28 76

Groene campings met de producten van Green Hide Away!

Groene camping dienen het doel zoveel mogelijk rekening houden met de natuur en het milieu. Deze bijzondere plekjes worden zo duurzaam mogelijk beheerd. Voor iedereen die bewust op vakantie wil. Green Hide Away is een groot voorstander en promotor van groene campings. We zetten ons in voor duurzame accommodaties in een groene omgeving. Een plaats waarin de mens écht kan
ontspannen en waarbij met respect voor de natuur gerecreëerd kan worden. We gaan voor energie neutrale oplossingen, behoud van flora en fauna en duurzaam groenbeheer. Meer weten over het vergroenen van uw camping? Neem contact op!

Creaties & Variaties

Door onze veelzijdige kennis, kunde en ervaring met betrekking tot gebiedsinrichting, natuurbehoud, groenaanleg, natuurlijk zwemwater en spelen met materialen waarin de natuur voorziet is Green Hide Away de perfecte partner van concept tot uitvoering. Bovendien staat onze bedrijfsfilosofie in het teken van duurzaamheid en respect voor ons leefmilieu. Met aandacht voor biodiversiteit, karakteristieke elementen van het gebied en ontwikkelen van flora en fauna creëren wij samen met onze opdrachtgevers een duurzame natuuromgeving. Volledig in balans met de Ark-shelters, trekkershutten en andersoortige accommodaties. Ook bij deze keuze adviseren en assisteren wij graag als het gaat om ecologische materiaalkeuzes, milieuvriendelijke oplossingen aangaande elektriciteit en andere bijkomende zaken.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw groene camping vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?