+31 (0) 488 44 28 76

Groenbeheer camping

Green Hide Away neemt het volledige traject uit handen, zo ook het groenbeheer van campings. Dit begint bij het inventariseren van de
mogelijkheden en wensen. Op basis van de inventarisatie wordt een compleet ontwerp in 2D en 3D vormgegeven. Na goedkeuring van alle betrokkenen, inclusief vergunningen, kan worden gestart met de realisatie en exploitatie van de camping. Maar daar stopt het niet: ook na oplevering blijft Green Hide Away betrokken bij het groenbeheer van de camping. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat de camping er jaarrond aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Green Hide Away is uw totale partner als het gaat om het inrichten en beheren van campings.

Ons product

Green Hide Away is de perfecte oplossing om een groenbeheer camping te hebben. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van campingwoning tot een compleet ingerichte Ark-shelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennis van zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw groenbeheer camping vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?