+31 (0) 488 44 28 76

Energieneutrale vakantiewoning in uw eigen natuurlijke omgeving

Onze missie is om de natuur haar plaats terug te geven in een leefomgeving die volledig in harmonie is met de mens. Dat kan met een energieneutrale vakantiewoning. Waar rust en ruimte het decor vormen van een heerlijke vakantie, een regelmatige escape uit het dagelijks leven of een definitieve woonbestemming te midden van flora, fauna en ontspanning. Green Hide Away ontwerpt prachtige concepten voor natuurontwikkeling en natuurlijk wonen. Het resultaat? Een groene ‘Hide away’, ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Wonen, ontspannen en recreëren in vrijheid.

Beleef & Ervaar

Geniet van de rustgevende natuur samen met geliefden, familie en vrienden. Kinderen die in een kabbelend stroompje hun kikkervisjes vangen, volwassenen die bij een knisperende barbecue ontspannen de maaltijd bereiden, tot rust komen en ontspannen in de comfortabele accommodatie en inspirerende buitenruimte van Green Hide Away. een energieneutrale vakantiewoning hoort daar ook bij! Kortom: terug naar de natuurlijke basis waar rust en natuur een ontsnapping bieden aan de drukte van alledag. De leefomgeving van een Green Hide Away bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen die eer doen aan de natuur eromheen. Binnen en buiten zijn daarom volledig in balans.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw energieneutrale vakantiewoning  vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?