+31 (0) 488 44 28 76

Ecotoerisme met Green Hide Away

Ecotoerisme: zoveel mogelijk rekening houden met de natuur en het milieu. Deze bijzondere plekjes worden zo duurzaam mogelijk beheerd. Voor iedereen die bewust op vakantie wil. Green Hide Away is een groot voorstander en promotor van ecotoerisme. We zetten ons in voor duurzame accommodaties in een groene omgeving. Een plaats waarin de mens écht kan ontspannen en waarbij met respect voor de natuur gerecreëerd kan worden. We gaan voor energie neutrale oplossingen, behoud van flora en fauna en duurzaam groenbeheer. Meer weten over het inzetten van ecotoerisme op uw vakantiepark of camping? Neem contact op!

Ons product

Green Hide Away is de perfecte oplossing om ecotoerisme te hebben. In samenspel met de natuur plaatsen wij prachtige natuurverblijven in elke vorm, van houten tuinkantoor tot een compleet ingerichte Ark-shelter. Back to basic, maar van alle gemakken voorzien. De omgeving bepaalt ons plan. Natuur is leidend in de filosofie van Green Hide Away. Zandgronden op de Veluwe, veengebieden in Drenthe of Betuwse klei, elke omgeving kent zijn eigen charme en natuur. Wij hebben de kennis van zaken om recht te doen aan omgeving en mens.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw ecotoerisme vorm te geven. Ontdek hier meer! Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?