+31 (0) 488 44 28 76

Duurzame vakantiewoning in uw eigen natuurlijke omgeving

Te weinig ruimte voor uw mooie hobby, een extra buitenkamer of een duurzame vakantiewoning? Dan kan een recreatieblokhut voor u de oplossing zijn. Hiermee kunt u gemakkelijk ruimte creëren zonder een dure verbouwing te hoeven doen. Green Hide Away beschouwt de natuur als basis voor leven en wonen. Onze doelstelling is om in eenheid met de natuur een duurzame vakantiewoning te creëren waarin de natuur het schetsdoek is en waar de mens te gast en thuis is. Eén samensmeltend geheel. In de hectische wereld van vandaag waarin stedelijke gebieden zich uitstrekken en de natuur zich terugtrekt, voelden wij de roeping om een ‘green hide away’ te scheppen voor hen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Een duurzame vakantiewoning in de natuur past daar perfect bij.

duurzame vakantiewoning

Door onze veelzijdige kennis, kunde en ervaring met betrekking tot gebiedsinrichting, natuurbehoud, groenaanleg, natuurlijk zwemwater en spelen met materialen waarin de natuur voorziet is Green Hide Away de perfecte partner van concept
tot uitvoering. Bovendien staat onze bedrijfsfilosofie in het teken van duurzaamheid en respect voor ons leefmilieu. Met aandacht voor biodiversiteit, karakteristieke elementen van het gebied en ontwikkelen van flora en fauna creëren wij samen met onze opdrachtgevers een duurzame natuuromgeving. Volledig in balans met de Ark-shelters, trekkershutten en andersoortige accommodaties. Ook bij deze keuze adviseren en assisteren wij graag als het gaat om ecologische materiaalkeuzes, milieuvriendelijke oplossingen aangaande elektriciteit en andere bijkomende zaken.

Onze werkwijze

Green Hide Away begeleidt van oriëntatie tot beheer en nazorg. Ook na de afronding van het project blijven wij betrokken om de
spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Door een persoonlijk gesprek en een daaropvolgend projectplan, dat exact afgestemd is op de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de locatie biedt, is er een uitgebreid overzicht dat volledig inzichtelijk maakt wat er nodig is om een Green Hide Away tot stand te brengen. We denken graag mee om uw duurzame vakantiewoning vorm te geven. Imagine!

                                   

             

                                           Download nu de Greenhideaway brochure!

  • (wij nemen na het downloaden eenmalig contact met u op)

 

Wilt u een persoonlijk advies op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct informatie over Green Hide Away?